Header

Zzp-verzekeringen

Ben je zelfstandig ondernemer in Groningen? Als zzp’er wil je geen risico’s lopen. Regel je verzekeringen daarom goed. Lagro is thuis in bedrijfsverzekeringen en helpt je graag.

Header

Zzp-verzekeringen

Als zelfstandig ondernemer in Groningen wil je doen waar je goed in bent: ondernemen binnen jouw vakgebied. Verzekeringen staan waarschijnlijk niet bovenaan je lijstje van interesses. Maar je wilt tegelijkertijd geen risico’s lopen. Want wat als je schade oploopt aan je inventaris of bedrijfspand? Of wat als je bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raakt? Je moet er niet aan denken. Lagro is thuis in bedrijfsverzekeringen en kent de risico’s die je als zzp’er loopt. We zorgen ervoor dat jij als ondernemer optimaal gedekt bent, zonder dat je er veel omkijken naar hebt.

De beste verzekering voor een goede prijs

Je krijgt bij Lagro in Groningen de beste verzekering tegen meest gunstige voorwaarden en prijzen. Dat komt doordat we een onafhankelijke verzekeringstussenpersoon zijn. We onderhouden goede contacten met bedrijfsverzekeraars, maar we zijn niet aan ze gebonden. Over de eigen verdiensten is Lagro transparant: daarom mag je zelf kiezen hoe je de adviseur betaalt: vanuit de provisie of op basis van een uurtarief.

Het Lagro-pakket voor zzp’ers omvat de volgende verzekeringen:

Aansprakelijkheidsverzekering

Verzekering voor inventaris- en goederen

Verzekering voor rechtsbijstand en incasso

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Verzekering voor zakelijke auto

Verzekering voor werkmaterieel

Verzekering voor schade aan elektronica- en apparatuur

Lagro verzorgt ook je financiële planning:

Overlijdensrisico

NEEM CONTACT OP