Header

Mkb-verzekeringen

Ben je ondernemer met een midden- of klein bedrijf in Groningen? Als mkb’er wil je geen risico’s lopen. Regel je verzekeringen daarom goed. Lagro is thuis in bedrijfsverzekeringen en helpt je graag.

Header

Mkb-verzekeringen

Een werknemer die langdurig ziek wordt of een klant die weigert te betalen. En een bedrijf dat ondertussen gewoon doordraait. Als ondernemer in Groningen met een midden- of klein bedrijf in wil je niet worden blootgesteld aan zulke risico’s. Lagro is thuis in bedrijfsverzekeringen en kent de risico’s die je als mkb’er loopt. We zorgen ervoor dat jij als ondernemer optimaal gedekt bent, zonder dat je er veel omkijken naar hebt.

De beste verzekering voor een goede prijs

Je krijgt bij Lagro in Groningen de beste verzekering tegen meest gunstige voorwaarden en prijzen. Dat komt doordat we een onafhankelijke verzekeringstussenpersoon zijn. We onderhouden goede contacten met bedrijfsverzekeraars, maar we zijn niet aan ze gebonden. En over de eigen verdiensten is Lagro graag transparant. Daarom mag je zelf kiezen hoe je de adviseur betaalt: vanuit de provisie of op basis van een uurtarief.

Het Lagro-pakket voor mkb’ers omvat de volgende verzekeringen:

Verzekering voor inventaris en goederen

Verzekering voor computers en elektronica

Bedrijfsschadeverzekering

Reconstructiekosten

(Milieu)aansprakelijkheidsverzekering

Gebouwenverzekering

Glasverzekering

Verzekering voor wagenpark

Verzekering voor rechtsbijstand en incasso

Lagro verzorgt ook je financiële planning:

Overlijdensrisico

NEEM CONTACT OP