Header

Verkoopstyling

Verkoopstyling in Groningen: je huis extra mooi maken om het zo goed mogelijk te verkopen. De styling is bij de Lagro-dienstverlening inbegrepen. Daarvoor betaal je dus niets extra’s.

Header

Verkoopstyling

Net de bank even anders neerzetten of die oude vaas van de kast. Kleine details die onderdeel kunnen zijn van de verkoopstyling van Lagro. De styling heeft als doel je huis in Groningen succesvol te verkopen. Verzorgde en opgeruimde woningen zijn aantrekkelijk en liggen goed in de markt. Daardoor is de kans groot het huis snel verkoopt. Voor het stylingadvies betaal je bij Lagro niets extra’s.

Jouw woning goed in beeld

Lagro werkt samen met een professionele fotograaf. Alleen zo kunnen we jouw woning zo goed mogelijk in beeld brengen. Daarnaast beoordeelt de styliste het huis. Wat zijn de eyecatchers en hoe kunnen die nog meer naar voren komen? En hoe kun je de eventuele minpunten verbeteren? De styliste geeft je graag advies. Maar je bent vrij om iets met de suggesties te doen.

Leeg huis? Lagro verzorgt de inrichting

Ben je inmiddels verhuisd? Dan staan je spullen natuurlijk niet meer in het oude huis. Lagro kan het tijdelijk inrichten. Een ingerichte woning ziet er beter uit dan een lege woning. Zo helpen we geïnteresseerde kopers over de streep. We overleggen natuurlijk met jou hoe we het huis inrichten. De styliste kan eventueel ook schilderwerk en tuinonderhoud laten verzorgen. Het budget? Dat bespreken we vooraf met je. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

De beste koper voor jouw woning

De Lagro-makelaars willen de beste koper vinden voor jouw woning. Van vermelding in de nieuwsbrief tot een krantenadvertentie en van plaatsing op funda tot een virtuele tour. Welk middel we ook kiezen, we zorgen ervoor dat jouw woning een onuitwisbare eerste indruk maakt op potentiële kopers.

NEEM CONTACT OP