Peter Tillema

Verzekeringsadviseur

Ieder mens heeft een ander verhaal, andere doelen, andere risico's en een ander karakter. Mijn missie - financiële zekerheid bieden en zorgen uit handen nemen - vereist daarom een heel persoonlijke benadering. Dat houdt mijn werk steeds boeiend. Up-to-date vakkennis en het periodiek vernieuwen van diploma's is daarbij een must. Door continue studie ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste regelgeving rond bijvoorbeeld zzp'ers en mkb'rs.

Lees meer...
Stuur een e-mail

06-10010921

Bart van Hasselt

Beëdigd NVM-makelaar/ NRVT-taxateur

Samen met je cliënt een doel stellen en bereiken, dat geeft me de meeste voldoening bij het makelen. Goed verkopen, scherp aankopen en onderhandelen op basis van argumenten. Vakkennis is daarvoor de basis, maar onmisbaar is ook mensenkennis. Wat dat betreft heb ik veel ervaring opgedaan als backpacker, ruim 25 jaar makelen, bestuurswerk bij de NVM en als een van de managers bij ons kantoor.

Lees meer...
Stuur een e-mail

06-51135374

Dini Hof-Kamps

Beëdigd NVM-makelaar/ NRVT-taxateur

Als makelaar begeleid je mensen bij een heel emotionele stap in hun leven. Het begint allemaal met vakkennis. Maar wat het verschil maakt, is of je een vertrouwensband kunt opbouwen. Vertrouwen zorgt dat ze een advies ter harte nemen. Het gebeurt niet zelden dat een jong stel me vraagt op zoek te gaan naar een oude schipperswoning, maar ik ze help aan een modern eengezinshuis. En dat ze later vertellen dat daar ze heel gelukkig mee zijn. Daar doe je het voor.

Lees meer...
Stuur een e-mail

06-51135375

Rinus Wermink

Erkend Hypothecair Planner/Mede-eigenaar

Klanten hebben me wel eens gezegd: je zou docent moeten worden, want je kunt ingewikkelde dingen zo helder uitleggen. Dat vind ik een heel mooi compliment, want alleen iemand die het financieel plan dat ik schets echt begrijpt, is in staat een goede beslissing te nemen. Ik neem dan ook altijd ruim de tijd voor een hypotheekadvies. Budget, risico’s en vermogensvorming: dat zijn de pijlers van een gedegen financieel plan. Het gaat om de juiste balans.

Lees meer...
Stuur een e-mail

06-22698999

Kariem Elmallah

Hypotheekadviseur

Dromen verwezenlijken, daar komt mijn vak in feite op neer. Dat is namelijk wat het betekent voor mensen om de financiering van een huis rond te krijgen. Als hypotheekadviseur voel ik ook echt de verantwoordelijkheid die de taak met zich meebrengt. Daarom ben ik heel vasthoudend, zodat de klant snel duidelijkheid heeft en rustig kan slapen. Het is voor mij elke keer een kick als ik dat heerlijke telefoontje kan plegen om te zeggen: ontkurk de champagne maar!

Lees meer...
Stuur een e-mail

050-3192734

Ingeborg Nijenmanting

Office Manager

Het vele contact met klanten maakt mijn werk afwisselend, levendig en geeft me energie. Ik ben nieuw in het vak en het is super dat ik bij Lagro de ruimte krijg om ervaring op te doen en opleidingen te volgen. Het meedenken en ondersteunen in het hypotheekproces, van aanvraag tot akkoord, vind ik elke keer weer interessant. Wat mensen denk ik in mij waarderen, is mijn enthousiasme en mijn positieve instelling.

Lees meer...
Stuur een e-mail

050-3184020

Judith Bolhuis

Binnendienst Verzekeren

Uit ervaring weet ik hoe vervelend het is als je steeds iemand anders aan de lijn krijgt wanneer je naar instanties belt. Bij ons is dat niet het geval. Dat is op de eerste plaats voor de klant heel prettig, maar ook voor mij. Ik ken de persoon die ik voor me heb en vind het heerlijk om te zorgen dat alles goedkomt voor hem of haar. Het leukste vind ik om te bellen met de boodschap dat een schade goed is afgewikkeld.

Lees meer...
Stuur een e-mail

050-3180496

Sam Heijkoop

Kandidaat-Makelaar K-RMT

De afgelopen vijf jaar heb ik ervaring opgedaan in de makelaardij. Nu ben ik met veel plezier werkzaam als kandidaat register makelaar taxateur (K-RMT) bij Lagro. Met de nodige ervaring op zak, weet ik dat er een hoop bij komt kijken als je een huis wilt kopen of verkopen. Het is fijn als je dan goede begeleiding krijgt. Daarom zet ik zet altijd alles op alles om het huis te vinden dat echt bij de klant past. Of om een woning juist zo goed mogelijk te verkopen. De reacties die je krijgt als dat is gelukt, dat is waar je het voor doet. Ook buiten mijn werk ben ik graag actief bezig. Ik ben regelmatig te vinden op de golfbaan.

Lees meer...
Stuur een e-mail

050-3184080