Onze medewerkers

Makelaardij LAGRO

Bart van Hasselt
Bart van Hasselt
Beëdigd NVM makelaar/ NRVT taxateur
Samen met je cliënt een doel stellen en bereiken, dat geeft me de meeste voldoening bij het makelen. Goed verkopen, scherp aankopen, onderhandelen op basis van argumenten. Vakkennis is daarvoor de basis, maar onmisbaar is ook mensenkennis. Wat dat betreft heb ik veel ervaring opgedaan als backpacker, ruim 25 jaar makelen, bestuurswerk bij de NVM en als één van de managers bij ons kantoor. Wat ik aan het werken in Groningen heerlijk vind, is dat ik het ene moment in een bovenwoning in de sfeervolle binnenstad sta en twee uur later rond een boerderij loop. Ook in mijn vrije tijd zoek ik graag de afwisseling tussen de stad en de natuur. Zo focus ik weer op hele andere dingen tijdens een zeilwedstrijdje op het Zuidlaardermeer, maar ook dan zit het competitieve er weer in.
Dini Hof-Kamps
Dini Hof-Kamps
Beëdigd NVM makelaar
Als makelaar begeleid je mensen bij een heel emotionele stap in hun leven. Het begint natuurlijk allemaal met vakkennis, maar wat uiteindelijk het verschil maakt, is of je een vertrouwensband kunt opbouwen, zodat de klanten heel open durven te zijn. Wat vinden ze écht belangrijk, wat zijn hun wensen, waar hopen ze op? Vertrouwen zorgt dat ze een advies ter harte nemen. Het gebeurt niet zelden dat een jong stel me vraagt op zoek te gaan naar een oude schipperswoning, maar ik ze help aan een modern eengezinshuis. En dat ze later vertellen dat daar ze heel gelukkig mee zijn. Daar doe je het voor. Verder is Groningen naar mijn mening de mooiste stad van Nederland, met een bonte mix van mensen in alle levensfasen. Daardoor blijft het werken hier altijd een plezier. Op kantoor hebben we ook die mix, waardoor we elkaar versterken en het nooit saai is.
Rinus Wermink
Rinus Wermink
Erkend Hypothecair Planner/Mede-eigenaar
Klanten hebben me wel eens gezegd: je zou docent moeten worden want je kunt ingewikkelde dingen zo helder uitleggen. Dat vind ik een heel mooi compliment, want alleen iemand die het financieel plan dat ik schets echt begrijpt, is in staat een goede beslissing te nemen. Ik neem dan ook altijd ruim de tijd voor een hypotheekadvies. Budget, risico’s en vermogensvorming, dat zijn de pijlers van een gedegen financieel plan. Het gaat om de juiste balans. Zoals bij alles in het leven. Om zelf balans te vinden, stap ik regelmatig op de motor om Noord-Groningen in te gaan, tot aan de kust. Het zilverachtige licht daar is uniek mooi, zoals bijvoorbeeld ook de kunstenaars van De Ploeg al wisten. Dat brengt me echt tot rust.
Kariem Elmallah
Kariem Elmallah
Hypotheekadviseur
Dromen verwezenlijken, daar komt mijn vak in feite op neer. Dat is namelijk wat het betekent voor mensen om de financiering van een huis rond te krijgen. Als hypotheekadviseur voel ik ook echt de verantwoordelijkheid die dat meebrengt. Daarom ben ik heel vasthoudend, zodat de klant snel duidelijkheid heeft en rustig kan slapen. Voor mij is het elke keer een kick als ik dat heerlijke telefoontje kan plegen om te zeggen: ontkurk de champagne maar! Van origine ben ik half Fries, half Egyptisch, maar Groningen is mijn stad. Hier heb ik gestudeerd en hier woon ik met mijn vriendin en onze twee dochtertjes. Als muziekliefhebber en amateur-dj ben ik dol op het muziekleven hier, met een heel gevarieerd concertaanbod en geweldige festivals als Noorderslag en Noorderzon.
Ingeborg Nijenmanting
Ingeborg Nijenmanting
Binnendienst Hypotheken
Het vele contact met klanten maakt mijn werk afwisselend en levendig en geeft me energie. Ik ben nieuw in het vak en het is super dat ik bij Lagro de ruimte krijg om ervaring op te doen en opleidingen te volgen. Het meedenken en ondersteunen in het hypotheekproces, van aanvraag tot akkoord, vind ik elke keer weer interessant. Wat mensen in mij waarderen, denk ik, is mijn enthousiasme en mijn altijd positieve instelling. Behalve mijn mooie baan heb ik in Groningen verder ook alles wat ik nodig heb. Favoriet om te doen is voor mij: bij mooi weer naar het Noorderplantsoen, naar de bioscoop, lunchen bij één van de gezellige tentjes in de Oude Kijk in ’t Jatstraat en natuurlijk gezellig winkelen in de binnenstad.
Peter Tillema
Peter Tillema
Verzekeringsadviseur
Ieder mens heeft een ander verhaal, andere doelen, andere risico's en een ander karakter. Mijn missie – financiële zekerheid bieden en zorgen uit handen nemen – vereist daarom een heel persoonlijke benadering. Dat houdt mijn werk steeds boeiend. Up-to-date vakkennis is en het periodiek vernieuwen van diploma's is daarbij een must. Door continue studie zorg ik dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste regelgeving rond bijvoorbeeld zzp'ers en mkb'rs. Wat ik mooi vind aan Groningen is de nuchterheid en de loyaliteit hier. Het is allemaal niet zo vluchtig, je staat dicht bij elkaar en kunt langdurige klantrelaties opbouwen als je goed werk levert. Over nuchterheid gesproken: ik ben in Kenia geweest voor een project rond mensen die daar leven zonder ook maar de minste bestaanszekerheid. Dat leert je wel de 'risico’s' die wij hier lopen enigszins te relativeren.
Judith Bolhuis
Judith Bolhuis
Binnendienst Verzekeren
Uit ervaring weet ik hoe vervelend het is als je steeds iemand anders aan de lijn krijgt als je naar instanties belt. Bij ons is dat niet zo. Dat is op de eerste plaats voor de klant heel prettig, maar ook voor mij. Ik ken de persoon die ik voor me heb en vind het heerlijk om te zorgen dat alles goed komt voor hem of haar. Het leukst blijft natuurlijk om te kunnen bellen dat een schade goed is afgewikkeld. Naast het verzekeringswerk, ben ik taxichauffeur voor mijn drie kinderen en er gaat geen dag voorbij zonder dat ik lees. Verder zit ik in de medezeggenschapsraad van de lagere school. Ik vind het belangrijk om als ouder mijn stem te gebruiken op de school van de kinderen.