Huis verkopen in Groningen 

Wil je je huis in Groningen verkopen? Lagro zorgt voor een succesvolle verkoop van je woning. Onze makelaars hebben een schat aan ervaring en kennen de lokale woningmarkt als geen ander. 

Huis in Groningen verkopen met Lagro

Ben je van plan je huis in Groningen te verkopen? Dan wil je de beste koper voor je woning vinden. Maar wie kies je? Daarnaast loop je liever geen onnodige risico’s. De NVM-verkoopmakelaars van Makelaardij Lagro helpen je hierbij. Lagro-makelaars Bart van Hasselt en Dini Hof-Kamps hebben een schat aan ervaring. Zij vinden de juiste koper voor jouw huis en gaan alleen voor het best haalbare resultaat.

Aandacht voor jou en je woning

Op de krappe woningmarkt van Groningen is het goed je af te vragen: eerst mijn huis verkopen of eerst een nieuw huis kopen? Wat is je woning eigenlijk waard en wat zijn de verkoopkansen? Allemaal vragen waarmee je te maken krijgt als je verhuisplannen hebt. Een Lagro-verkoopmakelaar neemt deze en andere aandachtspunten rustig met je door. Samen stellen jullie een verkoopstrategie op die past bij jou en je huis. Zo weet je zeker dat het goedkomt.

Je huis goed verkopen

Wat is de beste manier om jouw huis in de markt te zetten in Groningen? En voor welke prijs? Daarbij helpen de makelaars van Makelaardij Lagro je graag. Je kunt kiezen uit verschillende promotiemiddelen zodat geïnteresseerde kopers je woning straks weten te vinden. Denk aan plaatsing op de Lagro-Facebookpagina met vele volgers en vermelding in de nieuwsbrief. Die wordt maandelijks aan duizenden mensen in Groningen verstuurd. De professionele fotograaf zorgt ervoor dat je huis goed op beeld staat. Daarnaast zet de styliste de puntjes op de i van de inrichting en presentatie. Zo zorgen we ervoor dat jouw huis goed wordt verkocht. ’t Lukt met Lagro.

Ook van plan je huis in Groningen te verkopen?