Huis kopen in Groningen met Lagro

Wil je een huis kopen in Groningen? De ervaren en deskundige makelaars van Lagro helpen je er graag bij, van A tot Z. Zij kennen de lokale markt als geen ander en zijn soms als eerste op de hoogte van nieuw aanbod.

Huis kopen in Groningen met Lagro

Je wilt graag een huis kopen in Groningen. Dat is niet zomaar een aankoop. Neem daarom een makelaar van Lagro in de arm. Die kent de verhitte woningmarkt in Groningen als geen ander en heeft een schat aan ervaring. NVM-makelaars Bart van Hasselt en Dini Hof-Kamps helpen je graag en zorgen dat het goedkomt. Met een makelaar van Lagro lukt het wel.

Samen op zoek

Wil je wel verhuizen, maar heb je nog geen nieuw huis op het oog? De makelaars van Lagro kennen de woningmarkt in Groningen en omgeving op hun duimpje. Daarom zijn zij soms vroeg op de hoogte van nieuw huizenaanbod, nog voordat het op funda staat. De Lagro-aankoopmakelaar gaat samen met jou op zoek naar een woning en stippelt een passende aankoopstrategie uit. Zo ga je voorbereid en met goede hulp de woningmarkt op.

Lagro-aankoopmakelaar kosteloos mee naar bezichtiging

Neem je een Lagro-aankoopmakelaar je mee naar een bezichtiging? Dan geeft hij of zij een oordeel over de bouwkundige staat en duidelijkheid over de juridische aspecten. De makelaar geeft daarnaast een indicatie van de waarde van het huis. Daaraan zijn geen kosten verbonden, wel een aantal spelregels:

De eerste aankoopbezichtiging met een Lagro-makelaar is kosteloos.

Geef je de makelaar na de eerste bezichtiging een aankoopopdracht? Dan betaal je als courtage 1% van de koopsom.

Valt dit eerste huis af en ga je verder met je zoektocht? Als je de makelaar een aankoopopdracht geeft, gaat hij of zij de volgende drie bezichtigingen kosteloos met je mee. Leidt een van die bezichtigingen tot een aankoop? Dan betaal je 1% courtage over de koopsom.

Soms duurt het iets langer voordat je je droomhuis hebt gevonden. In dat geval betaal je vanaf de vijfde bezichtiging een vergoeding van € 95.00 per keer. Bij een succesvolle aankoop betaal je 1% courtage over de koopsom.

Leidt de eerste bezichtiging direct tot aankoop? Dan is de 1% courtage all-in: inclusief 21% btw. In alle andere gevallen is de courtage exclusief 21% btw. Leidt na een aantal bezichtigingen de eerste alsnog tot aankoop? Dan geldt het courtagetarief exclusief 21% btw.

NEEM CONTACT OP