Header

Huis kopen in Groningen met Lagro

Wil je een huis kopen in Groningen? De ervaren en deskundige makelaars van Lagro helpen je er graag bij, van A tot Z. Zij kennen de lokale markt als geen ander en zijn soms als eerste op de hoogte van nieuw aanbod.

Header

Huis kopen in Groningen met Lagro

Je wilt graag een huis kopen in Groningen. Dat is niet zomaar een aankoop. Neem daarom een makelaar van Lagro in de arm. Die kent de verhitte woningmarkt in Groningen als geen ander en heeft een schat aan ervaring. NVM-makelaars Bart van Hasselt en Dini Hof-Kamps helpen je graag en zorgen dat het goedkomt. Met een makelaar van Lagro lukt het wel.

Samen op zoek

Wil je wel verhuizen, maar heb je nog geen nieuw huis op het oog? De makelaars van Lagro kennen de woningmarkt in Groningen en omgeving op hun duimpje. Daarom zijn zij soms vroeg op de hoogte van nieuw huizenaanbod, nog voordat het op funda staat. De Lagro-aankoopmakelaar gaat samen met jou op zoek naar een woning en stippelt een passende aankoopstrategie uit. Zo ga je voorbereid en met goede hulp de woningmarkt op.

Lagro-aankoopmakelaar kosteloos mee naar bezichtiging

Neem je een Lagro-aankoopmakelaar je mee naar een bezichtiging? Dan geeft hij of zij een oordeel over de bouwkundige staat en duidelijkheid over de juridische aspecten. De makelaar geeft daarnaast een indicatie van de waarde van het huis. Daaraan zijn geen kosten verbonden, wel een aantal spelregels:

Heb je een huis op het oog en neem je een Lagro-makelaar mee naar een eerste bezichtiging? Dan geldt het principe: no cure, no pay. Leidt de bezichtiging niet tot aankoop van een huis? Dan hoef je dus niets te betalen.

Ga je verder met je zoektocht en neem je weer een Lagro-makelaar mee naar een bezichtiging? Dan betaal je vanaf de tweede bezichtiging € 95,00 (incl. btw) per keer.

Leidt een bezichtiging tot aankoop? Dan rekent Lagro een courtage van 1 % (incl. btw) over de koopsom, met een minimumbedrag van € 1.250,00 (incl. btw).

Andere tariefsystemen dan genoemd op deze pagina zijn bespreekbaar. Neem gerust contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen. Denk aan een vast bedrag of een bedrag per uur.

Maak je gebruik van meerdere Lagro-diensten? Bijvoorbeeld het afsluiten van een verzekering of hypotheek? Dan is een korting op de courtage bespreekbaar. Neem ook hiervoor gerust contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP