Header

Ontdek je woonmogelijkheden met Lagro

Droom jij van een ander huis in Groningen?
Maar weet je niet goed welke stap je als eerste moet zetten? Lagro helpt je graag, van A tot Z.

Header

Onderzoek je mogelijkheden

Het begint allemaal bij het onderzoeken van je mogelijkheden. Dat doe je samen met Makelaardij Lagro. Wat kan je huidige huis in Groningen opbrengen? Laat daarvoor een gratis waardebepaling uitvoeren door een van de erkende Lagro-taxateurs. Hoeveel kun je lenen? Onderzoek je leencapaciteit met de hypotheekadviseur. Zodra je weet wat je kunt besteden, kun je op zoek naar een nieuwe woning. Daarbij helpt een Lagro-makelaar. Die is op de hoogte van nieuw aanbod, nog voordat het op funda staat.

Eerst kopen of eerst verkopen?

Op de krappe woningmarkt in Groningen staat deze vraag centraal: eerst je huis verkopen en dan een nieuw huis kopen? Of juist andersom? Je wilt natuurlijk wel zeker zijn van een dak boven je hoofd. De Lagro-makelaar helpt je de juiste beslissing te nemen. Die schat de verkoopkansen van je woning goed in en is op de hoogte van alle ins en outs van de lokale huizenmarkt.

Adviseurs op elk vlak

Lagro zorgt voor de volledige dienstverlening: de makelaars helpen je met het (ver)kopen van je (nieuwe) huis, de hypotheekadviseurs geven een passend hypotheekadvies en de verzekeringsadviseur zorgt voor de verzekeringen. Alle adviseurs zijn ervaren en betrokken. ’t Lukt met Lagro.