Header

Verzekeringen

Regel je verzekeringen goed met Lagro. Onze adviseur is onafhankelijk en zorgt voor een passende verzekering bij jouw situatie. Lagro werkt zowel voor particuliere als zakelijke (mkb of zzp) klanten in Groningen.

Header

Verzekeringen

Ook voor verzekeringen kun je terecht bij Lagro in Groningen. Je wilt je eigendommen natuurlijk goed beschermen tegen risico’s. De ervaren verzekeringsadviseur van Lagro Verzekeringen helpt je daarbij. Zo weet je zeker dat het goedkomt. De adviseur is onafhankelijk. Je kunt dus rekenen op de best passende verzekering voor jou. Lagro werkt voor zowel particuliere als zakelijke (mkb/zzp) klanten.

Deskundige en persoonlijke hulp

Als je op zoek bent naar een passende verzekering, wil je je niet door allerlei taaie stof heen worstelen. Daarom heeft ons team twee vaste, deskundige aanspreekpunten: Peter Tillema en Judith Bolhuis. Zij vertellen je in gewone taal welke verzekeringen voor jou belangrijk zijn. Bij ons op kantoor in Groningen of bij jou aan de keukentafel. En verandert er iets in je situatie? Peter en Judith houden samen met jou in de gaten of je niet onderverzekerd of juist oververzekerd bent.

Onafhankelijk advies

Goed om te weten: Lagro is Adfiz-lid. Dat wil zeggen dat we goede contacten hebben met verzekeringsmaatschappijen, maar dat we niet aan ze gebonden zijn. Daardoor krijg je bij Lagro de beste verzekering tegen goede voorwaarden en gunstige prijzen. En over de eigen verdiensten is Lagro graag transparant. Daarom mag je zelf kiezen hoe je de adviseur betaalt: vanuit de provisie of op basis van een uurtarief.

Het complete pakket

Lagro Verzekeringen is er voor particulieren en ondernemers. Ben je op zoek naar een compleet verzekeringspakket? Of heb je vragen over levensverzekeringen, arbeidsongeschiktheid, lijfrente, pensioen of uitvaartverzekeringen? Bel gerust.

Bij Lagro kun je bijvoorbeeld terecht voor:

Opstalverzekering inclusief glasdekking

Inboedelverzekering

Aansprakelijkheid voor particulieren

Auto-/motor-/(brom)fietsverzekering

Caravan-/pleziervaartuigverzekering

Reis-/annuleringsverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Uitvaartverzekering

Financiële planning/pensioen/arbeidsongeschiktheid

Bedrijfsverzekeringen voor mkb'ers en zzp'ers

NEEM CONTACT OP
Open Link