Mijn woning goed verkopen

U wilt de beste koper voor uw huis en risico's uitsluiten. Wij helpen u daarbij. Bij makelaardij Lagro in Groningen heeft u altijd een gediplomeerde makelaar als belangenbehartiger.
 

Een effectief verkoopplan

Als verkoper heeft u behoefte aan houvast en heldere antwoorden. Wat eerst: kopen of verkopen? Wat is de woning echt waard? Wat zijn de verkoopkansen? Uw Lagro-verkoopmakelaar neemt de tijd om al deze zaken uitvoerig met u te bespreken.

Een afgewogen vraagprijs is één. Maar vervolgens komt het aan op een effectief verkoopplan. Bij makelaardij Lagro heeft u de keuze uit een breed scala aan promotiemiddelen. Zoveel mogelijk potentiële kopers moeten weten dat uw huis te koop is.

Kleine dingen maken soms het verschil. Om uw huis zo goed mogelijk in beeld te brengen, werkt makelaardij Lagro met een professionele fotograaf. Maar we hebben ook oog voor de presentatie. Daarom schakelen we een styliste in. Die beoordeelt uw woning ruimte voor ruimte. Met als doel: kijken hoe sterke punten nog beter tot hun recht kunnen komen.  Wij helpen graag bij het vinden van de beste kopers.


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring