Header

Hypotheken

Wil je een hypotheek afsluiten in Groningen? Bij LagroHypotheken&zo ben je aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een passende financiering voor je nieuwe huis.

Header

Hypotheken

Lagro weet alles op het gebied van hypotheken. De afdeling LagroHypotheken&zo zorgt voor een passende financiering voor jouw nieuwe huis in Groningen. Onze ervaren adviseurs Rinus en Kariem voldoen aan de hoogste opleidingseisen. Zij behaalden de diploma’s Erkend Hypotheekadviseur en Hypothecair Planner.

Onbezorgd wonen met de juiste hypotheek

Een nieuw huis is een heerlijk vooruitzicht. Misschien sta je iets minder te trappelen bij het uitzoeken van nieuwe hypotheek. Toch wil je straks onbezorgd wonen in Groningen. Daarom is het van groot belang dat je een hypotheek kiest die perfect bij jou en je situatie past. 

Ervaren adviseurs

Rinus Wermink en Kariem Elmallah zijn de ervaren experts van LagroHypotheken&zo. Zij adviseren en bemiddelen voor tientallen geldverstrekkers. Zo komen ze tot het beste advies voor de financiering van jouw droomhuis. Je kunt bij Rinus en Kariem terecht met al je grote én kleine vragen over hypotheken. Kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvend, oriënterend gesprek op ons kantoor in Groningen.
VERDER NAAR LAGROHYPOTHEKEN&ZO