Header

Huis taxeren in Groningen

Wil je een hypotheeklening aanvragen of oversluiten in Groningen? Dan is een taxatie van je huis onmisbaar. De gecertificeerde taxateurs van Lagro helpen je graag. Zij leveren snel een goed onderbouwd taxatierapport.

Header

Je (nieuwe) huis taxeren

Wil je weten wat de waarde van jouw (nieuw) huis is? Bijvoorbeeld omdat je je woning in Groningen wilt verkopen? Omdat je je hypotheeklening wilt oversluiten? Of omdat je gaat verhuizen? Laat dan een objectieve taxatie uitvoeren door een Lagro-makelaar. Die is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en daarmee gecertificeerd taxateur. Een gecertificeerde taxatie wordt door veel banken en geldverstrekkers geaccepteerd.

Erkende taxatie

Een objectieve taxatie heb je nodig als je bijvoorbeeld bezig bent met de hypotheekaanvraag voor de financiering van je nieuwe huis in Groningen. Maar ook in gevallen van een scheiding of deling komt een taxatierapport van pas. Steeds meer banken en geldverstrekkers eisen een gecertificeerde taxatie. Bij Lagro ben je aan het juiste adres. De ervaren makelaars Bart van Hasselt en Dini Hof-Kamps zijn gecertificeerde taxateurs.

Laat je je huis in Groningen taxeren door een Lagro-taxateur? Dan beschik je snel over een betrouwbaar en goed onderbouwd rapport.

Wat kost een taxatie?

Vraag direct een taxatie aan