Kosteloos een eigen makelaar mee naar een bezichtiging


U heeft uw droomhuis gevonden op Funda. Misschien heeft u er zelfs al een kijkje genomen. Uw gevoel over het huis is goed. Maar u wilt ook een doordachte beslissing nemen. Voorkomen dat u de spreekwoordelijke kat in de zak koopt.
Verstandig is dan om een eigen makelaar mee te nemen naar de eerste of tweede bezichtiging. Iemand die scherp adviseert, beoordeelt en onderhandelt, met oog voor uw belangen als koper.

De aankoopmakelaar van Makelaardij Lagro, sinds 1874, heeft de kennis en ervaring in huis om u daarbij te helpen. De makelaar gaat kosteloos met u mee naar de eerste bezichtiging en geeft u zijn/haar oordeel over de bouwkundige staat, een aantal juridische aspecten en de waarde van de woning. Dat biedt zekerheid en scheelt u tijd, geld en stress.
 

De spelregels

- De makelaar gaat met u mee naar de eerste bezichtiging en geef u zijn/haar oordeel over de bouwkundige staat, een aantal juridische aspecten en de waarde van de woning. Deze dienstverlening is geheel kosteloos.

- Besluit u daarna door te gaan met het huis en geeft u de makelaar een aankoopopdracht, dan betaalt u een courtage van 1% van de koopsom.

- Valt dit ene huis af en gaat u verder met uw zoektocht? Wanneer u de makelaar een aankoopopdracht geeft, gaat deze de volgende drie bezichtigingen kosteloos met u mee. Leidt zo'n bezichtiging tot een aankoop, dan betaalt u 1% courtage over de koopsom.

- Duurt het wat langer voordat u uw droomhuis hebt gevonden, dan betaalt u vanaf de vijfde bezichtiging een vergoeding van € 95 per bezichtiging. Bij een succesvolle aankoop betaalt u 1% courtage over de koopsom.

- Leidt de eerste bezichtiging meteen tot een aankoop, dan is de 1% courtage all-in, dus inclusief 21% btw. In alle andere gevallen is de courtage exclusief 21% btw. Mocht bezichtiging 1 alsnog tot aankoop leiden dan geldt het courtage tarief exclusief 21% btw ook.
 

Ja, ik wil van dit handige aanbod gebruikmaken.Wist u dat makelaardij LAGRO beschikt over een eigen Hypotheekafdeling? Daar kunnen ze u heel precies adviseren. Bijvoorbeeld over de financiële overbrugging tussen uw huidige en nieuwe woning. De verzekeringsadviseurs van makelaardij LAGRO weten alles over een slim en verstandig pakket woonhuisverzekeringen.

Kortom: bij makelaardij LAGRO krijgt u als koper meer zekerheid voor minder.


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring