Veldspaatstraat 104, 9743XM GRONINGEN

Vraagprijs

€ 159.000 kosten koper

Woonopp.

97 m2

Perceelopp.

136 m2

Omschrijving

Aantrekkelijk geprijsde woning! Heerlijk lichte en ruime tussenwoning met diepe tuin op het zuid-zuid-oosten. Voorzien van vier slaapkamers met de mogelijkheid van een vijfde! Prima gelegen aan rustige straat nabij winkels, openbaar vervoer en sportvoorzieningen. Een eenvoudige woning die hier en daar nog afgewerkt dient te worden en daarom aantrekkelijk geprijsd is.

Indeling: entree, gang met toegang tot toilet, kast onder de trap, doorzonkamer en keuken. De woonkamer is voorzien van een laminaat vloer en is bijna 30 m² groot. De keuken is netjes en beschikt over 4 onder- en 2 bovenkastjes. Verscheidene buren met dezelfde woningen hebben er een open keuken van gemaakt. Vanuit de bijkeuken is de tuin bereikbaar. De tuin aan de voorzijde is in bruikleen gegeven gemeentegrond, de zonnige achtertuin (eigen grond) is circa 12 m diep. Deze is achterom bereikbaar. Aangebouwd is een fietsenberging van 2 x 1.85 m.

Verdieping: 4 slaapkamers van circa 13, 11, 7 en 6 m², alsmede een badkamer met douche en vaste wastafel.

Tweede verdieping: bereikbaar middels vlizo trap. Ruime zolder. Met het plaatsen van een vaste trap en een dakkapel kan hier een vijfde slaapkamer gerealiseerd worden.

De woning wordt cv verwarmd en is geheel voorzien van dubbel glas (m.u.v. de bijkeuken).

Perfect voor handige starters

Vraagprijs € 159.000 kk

Lees meer...
Streetview