Van Houtenlaan 136, 9722GW GRONINGEN

Vraagprijs

€ 225.000 kosten koper

Woonopp.

110 m2

Omschrijving

Op top locatie in Helpman gelegen bovenwoning met vrij uitzicht over De Savornin Lohmanlaan en plein. Een sfeervol, goed onderhouden en ruim huis, met de mogelijkheid tot het realiseren van een dakterras. Ideaal gelegen ten zuiden van de binnenstad op enkele minuten lopen van uitstekend winkelaanbod. De woning beschikt over een eigen houten fietsenberging.

Entree op begane grond, inpandige trap naar eerste etage met L-vormige woonkamer met openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde en half open modern ogende keuken met inbouwapparatuur. Woonkamer en keuken zijn samen ruim 37 m² groot. Naast de woonkamer aan de voorzijde bevindt zich een computerkamertje of berging.

Op de tweede verdieping 2 slaapkamers van 12 m2, beiden met vaste kast, een derde kamer van 7 m2, alsmede een flinke, nette, badkamer met douche, toilet met hangend closet en vaste wastafel.

Vaste trap naar derde verdieping alwaar zich een zolder bevindt met aanrechtblokje. Ideaal voor hobbyisten, maar door hier een groot dakraam of dakkapel in te plaatsen ook als volwaardige vierde slaapkamer te gebruiken. Omdat dit eenvoudig te realiseren is, is deze ruimte op 1.5 m hoogte meegenomen in het woonoppervlak van 110 m². Vanuit voornoemde ruimte kan thans via een dakraam gebruik gemaakt worden van het platte dak waar drainage tegels gelegd zijn. Met een omheining en de eerder genoemde dakkapel met deur zou hier een volwaardig dakterras aangelegd kunnen worden van 16 m².

De woning wordt cv verwarmd middels een eigen Remeha Avanta Hr ketel uit 2014 en is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie.

Richtprijs € 225.000 kk

Lees meer...
Streetview