Fossemaheerd 124, 9737KK GRONINGEN

Vraagprijs

€ 199.000 kosten koper

Woonopp.

120 m2

Perceelopp.

151 m2

Omschrijving

In het mooiste deel van Beijum gelegen, aantrekkelijk geprijsde grote gezinswoning, met diepe tuin op het zuidwesten.

De Fossemaheerd ligt "voor" in Beijum, is ruim van opzet en kenmerkt zich door veel groenvoorziening met speeltuintjes. Openbaar vervoer en winkelcentrum Beijum West, met een uitgebreid aanbod van leuke winkels, zijn om de hoek te vinden. Het is een kinderrijke woonomgeving met opvallend veel scholen. In een kwartiertje fietsen ben je in Groningen centrum en op loopafstand vind je recreatiegebied Kardinge, waar tal van sporten beoefend kunnen worden en het heerlijk wandelen is. En de automobilist? Die zit in 2 minuten op de rondweg.

Indeling: Entree, gang, toilet met fonteintje, tuingerichte woonkamer met flinke schuifpui, vaste kast en open, gedateerde maar nette, keuken. Woonkamer en keuken zijn samen 42 m² groot. Voor de woning bevindt zich de aangebouwde stenen (fietsen)berging en een groenstrook. Ideaal omdat jonge kinderen hierdoor niet zomaar de overigens rustige straat kunnen oprennen. Achter de woning is de op het zuidwesten gesitueerde tuin van 12.6 meter diep. Hierachter ligt een groensingel.

Verdieping: drie opvallend ruime slaapkamers en een nette badkamer met douche, ligbad, tweede toilet en badkamermeubel.

Tweede verdieping bereikbaar middels vaste trap. Thans met royale zolder voorzien van groot dakraam, maar makkelijk in te richten als extra slaapkamer; met een dakkapel en extra dakraam zelfs tot 2 slaapkamers te verbouwen.

De woning heeft voor een groot deel Hr ++ glas (aan achterzijde kunststofkozijnen uit 2011), heeft voor en achter gevelisolatie en is uitgerust met een Nefit Topline Hr cv ketel uit 2012. Verkopers willen uitsluitend verkopen aan particulieren voor eigen bewoning; niet aan beleggers.

Richtprijs € 199.000 KK

Lees meer...
Streetview